Χριστιανισμός, ομοφυλοφιλία και ΚΚΕ

Posted on August 31, 2014

2Την αντίθεσή του στη σύναψη συμφώνου συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών εξέφρασε πριν από λίγες μέρες ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ δήλωσε αντίθετος στο ενδεχόμενο δύο άνθρωποι οι οποίοι έχουν επιλέξει να ζουν μαζί, να αποκτούν κοινή περιουσία και να στηρίζουν ο ένας τον άλλο -και η μία την άλλη- μέχρι τα βαθιά τους γεράματα, να έχουν τα ίδια δικαιώματα με κάθε ετερόφυλο ζευγάρι.

Επιπροσθέτως, ο σύντροφος Κουτσούμπας δήλωσε αντίθετος και στις υιοθεσίες παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, όπως όμως τόνισε, δεν πρέπει να «υπάρχει ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι σ’ αυτούς τους ανθρώπους».

Πολλοί είναι εκείνοι που σοκαρίστηκαν από τις απόψεις του γενικού γραμματέα ενός κομμουνιστικού κόμματος σχετικά με το πόσο ελεύθεροι μπορεί να είναι κάποιοι άνθρωποι, ιδιαίτερα αν οι απόψεις αυτές συμπίπτουν με αυτές των χριστιανοσκοταδιστών και των ακροδεξιών.

Όμως, οι παραπάνω αναφορές δεν ήταν οι μόνες καθώς στο φως της δημοσιότητας βγήκε και ο δεκάλογος του καλού κομμουνιστή για τη δημιουργία του σύμπαντος, τον προορισμό του ανθρώπου, την ύπαρξη και την ομοφυλοφιλία.

Ιδού:

  1. Οι πρωτόπλαστοι ήταν ο Αδάμ και ο Μαρξ, όμως δεν τα πήγαν πολύ καλά μαζί, γι’ αυτό δεν πρέπει να αφήνουμε ποτέ μόνους δύο ανθρώπους του ίδιου φύλου.
  2. Η Εύα ήταν πράκτορας της CIA.
  3. Η Βαβέλ ήταν η πρώτη καθαρή σοσιαλιστική κοινότητα. Όλα τα άλλα είναι προπαγάνδα της Εύας και της CIA.
  4. Ο Χριστός ήταν οπορτουνιστής.
  5. Ο σύντροφος Λένιν βαλσαμώθηκε για να είναι έτοιμος να αναλάβει το Κόμμα μετά τη Δευτέρα Παρουσία.
  6. Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ δάγκωσε το μήλο.
  7. Εν αρχή ην ο Στάλιν.
  8. Σεξ χωρίς προφύλαξη γίνεται μόνο μετά από άδεια της λαϊκής συνέλευσης.
  9. Εμείς δεν είμαστε ρατσιστές. Αυτοί είναι σοδομιστές.
  10. Ένας είναι ο Θεός, ο αντιιμπεριαλισμός.
Posted in: Πολιτική