Τον σταυρό τους πριν πέσουν για ύπνο έκαναν οι αρχαίοι Έλληνες

Posted on August 24, 2014

1Μετά την αρχαιοελληνική σβάστικα και τα επίσης αρχαιοελληνικά σύμβολα των Ες Ες και των υπόλοιπων ταγμάτων του Χίτλερ, πολιτικοί και δημοσιογράφοι βρίσκονται μπροστά σε μια νέα τρομακτική ανακάλυψη: οι αρχαίοι Έλληνες έκαναν κάθε βράδυ τον σταυρό τους πριν κοιμηθούν.

Σύμφωνα με αρχαίες πλάκες και γραπτά τα οποία αποκρυπτογραφήθηκαν πρόσφατα, οι αρχαίοι Έλληνες ένωναν τα τρία τους δάχτυλα και έκαναν τρεις φορές την κίνηση κούτελο-στομάχι-δεξής ώμος-αριστερός ώμος, αλλιώς δεν τους έπαιρνε με τίποτα ο ύπνος.

Την ανακάλυψη επιβεβαίωσαν ο Ηλίας Κασιδιάρης, οι αδερφοί Γεωργιάδη, ο Γιώργος Καρατζαφέρης και οι δημοσιογράφοι της Καθημερινής.

«Βρισκόμαστε κοντά στην απάντηση της βαθιάς σύνδεσης μεταξύ του ελληνορθόδοξου σκοταδισμού και του αρχαίου πνεύματος», δήλωσε κατενθουσιασμένος ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ενώ ακόμη και οι πατριάρχες του έθνους, όπως ο Άνθιμος, έδωσαν εντολή να βαράνε οι καμπάνες χαρμόσυνα καθώς, όπως είπαν, «σήμερα ξαναγεννηθήκαμε ως χριστιανοεθνικιστές».

Την ανακάλυψη ήρθαν να ενισχύσουν και οι παλαιότερες υποψίες ότι σε πολλές από τις κωμωδίες του ο Αριστοφάνης είχε στο κείμενό του ένα κάρο χριστοπαναγίες.

«Η Ελλάδα είναι παντού», δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος δεν βγάζει από το μυαλό του ότι και ο Χριστός ήταν στην πραγματικότητα Έλληνας, και μάλιστα με καταγωγή από τα Φάρσαλα απ’ την πλευρά της μάνας του, κι από τον Τσούτσουρο Ηρακλείου απ’ την πλευρά του πατέρα του.

Advertisements
Posted in: Κοινωνία