Από φαντάσματα βουλευτών έχει κατακλυστεί η βουλή

Posted on August 6, 2014

3Ένα σπάνιο φαινόμενο το οποίο παρατηρείται σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις στον πλανήτη επιβεβαιώθηκε από τη σύσκεψη του προεδρείου της βουλής, παρουσία επιστημόνων από τους κλάδους της χειρομαντείας, της αστρολογίας και των μέντιουμ: Το κοινοβούλιο έχει κατακλυστεί από βουλευτές-φαντάσματα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς οι οποίοι ανέλαβαν να ερευνήσουν την περίεργη υπερφυσική δραστηριότητα των κοινοβουλευτικών πνευμάτων, οι βουλευτές-φαντάσματα εμφανίζονται αποκλειστικά κατά τη διάρκεια ονομαστικών -ή μη- ψηφοφοριών, κυριεύουν τους κυβερνώντες βουλευτές, και τους αναγκάζουν να ψηφίσουν «ναι» σε νομοσχέδια τα οποία καταργούν συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα, εισοδήματα, εργασιακές ελευθερίες και ιδιωτικές περιουσίες.

Αφορμή της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων της μελέτης αυτής στάθηκε ο πρόσφατος νόμος για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ), ο οποίος ξεκίνησε ήδη να εφαρμόζεται από τον Αύγουστο του 2014 υπερτιμολογώντας τα μισά χωράφια της επαρχίας κι αναγκάζοντας τους ιδιοκτήτες μιας κατοικίας να πληρώσουν έναν ακόμη φόρο (κάπου μεταξύ 6ου και 8ου συνολικά) για το σπίτι που μένουν, χωρίς να έχουν κανένα απολύτως έσοδο από αυτό.

«Κάθε φορά που καλούμαι να ψηφίσω ένα μέτρο που φέρνει υπουργός της κυβέρνησης νιώθω μια κρυάδα να διαπερνά ολόκληρο το κορμί μου. Θολώνω προς στιγμή, κι ύστερα δεν ξέρω ποιος είμαι και πού βρίσκομαι. Είχα σκεφτεί πολλές φορές να το αναφέρω σε συναδέλφους μου, όμως φοβόμουν μη με πάρουν στο ψιλό», δήλωσε ανακουφισμένος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δάνης Τζαμτζής, ο οποίος είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι οι βουλευτές κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να επιβιώσουν με 5.400 ευρώ το μήνα.

Ο βουλευτής Τζαμτζής, γνωστός από τη χαρακτηριστική φωνή του σε όλες τις αναγνώσεις ονομαστικών ψηφοφοριών στο κοινοβούλιο, ηγείται μιας ηρωικής προσπάθειας αλλαγής του ΕΝΦΙΑ, καθώς όλο και περισσότεροι κυβερνητικοί βουλευτές τον πλησίασαν διστακτικά λέγοντάς του πως κι εκείνοι νιώθουν την ίδια κρυάδα κατά τις ψηφοφορίες των νομοσχεδίων και λένε σε όλα «ναι» χωρίς να είναι ικανοί να ελέγξουν το σώμα και τις σκέψεις τους.

Μάλιστα, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι έπεσαν κι εκείνοι θύματα των υπερφυσικών δραστηριοτήτων, ζητούν τώρα να μην πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ από τον Αύγουστο, αλλά από τον Σεπτέμβριο.

Το ζήτημα είναι εξαιρετικά σοβαρό, και μάλιστα δεν περιορίζεται μονάχα στους βουλευτές αλλά πάει ακόμη πιο ψηλά. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ένα ισχυρό πνεύμα να έχει κυριεύσει τον ίδιο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ο οποίος ναι μεν ένιωθε τα ίδια συμπτώματα όποτε έφερναν μπροστά του να υπογράψει μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου, όμως εκείνος πίστευε ότι δεν ευθύνεται κάποιο πνεύμα αλλά τα γηρατειά και τα τραύματα από την αντίσταση στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι βουλευτές της συγκυβέρνησης αναμένουν τα επίσημα επιστημονικά αποτελέσματα για να εκδώσουν μια ανακοίνωση, στην οποία θα αναφέρει ο καθένας ξεχωριστά πόσες κρυάδες ένιωσε και σε ποια νομοσχέδια. Σκοπός τους είναι να δείξουν στο λαό ότι όλες οι δηλώσεις μετάνοιας, όλα τα «ψηφίζω για τελευταία φορά» καθώς και κάθε πρωτοβουλία ενάντια στα νομοσχέδια τα οποία υπερψήφισαν, δεν ήταν απλές κινήσεις εντυπωσιασμού για να μην τους πάρουν με τις πέτρες όταν δεν επανεκλεγούν, αλλά ειλικρινής μεταμέλεια για το κακό που τους βρήκε.

(Η Ελένη Λουκά αποκλείστηκε από την ομάδα ερευνών, διότι πίστευε πως τα πνεύματα είναι κατασκευασμένα από τη Siemens και τα είχε φυτέψει στη βουλή η Άνγκελα Μέρκελ)

(Είναι πολύ αστείο να βλέπεις ανθρώπους που ψήφισαν έναν νόμο κι ύστερα πανηγύριζαν μαζί με τον πρωθυπουργό, να βγαίνουν μετά και να λένε ότι είναι άδικος και τιμωρεί τους πολίτες – ο νόμος, όχι ο πρωθυπουργός!. Αυτοί νομίζουν ότι μας δουλεύουνε. Εγώ πιστεύω πλέον ότι μετά από τόσο θέατρο, θα καταλήξουν σχιζοφρενείς)

Advertisements
Posted in: Πολιτική